Η προοδευτική σύζυγος
Ορίστε γιατί ήταν θέμα το «φύλλο» στην ταυτότητα…
6 Νοεμβρίου 2017

Μακεδονία και Αντιδράσεις

Μακεδονία και Αντιδράσεις

Δεν θα μπορούσαμε να μην ασχοληθούμε με το θέμα που απασχολεί τη χώρα…πέραν από τα Μνημόνια και τους απαράδεκτους χειρισμούς των πολιτικών απέναντι στους Έλληνες Πολίτες.

Το τελευταίο διάστημα έχουμε και το Σκοπιανό να έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, ενώ η απάντηση των Ελλήνων στην νέα προσπάθεια παραχάραξης της Ιστορίας (τουλάχιστον όπως την γνωρίζουμε) έρχεται με ένα μεγαλειώδες συλλαλητήριο μπροστά από το έμβλημα της Μακεδονίας μας, τον Λευκό Πύργο στην Θεσσαλονίκη.

Το αστείο της υπόθεσης;

Οι Σκοπιανοί έμειναν με το στόμα ανοιχτό… αυτοί όμως που άρχισαν το πλιάτσικο της απάντησης του λαού προς πάσα κατεύθυνση που θέλει τα Σκόπια να ονομαστούν XXX-Μακεδονία είναι οι ίδιοι οι πολιτικοί της χώρας μας.

Ο ένας χαρακτήρισε την συγκέντρωση, νομιμοποίηση των Ναζί, ο άλλος είπε πως δεν ξεπέρασαν τους 90.000 ψήφους οι συγκεντρωμένοι ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν προσπαθώντας να δώσουν έμφαση στα όποια κακώς κείμενα συνέβησαν (σε διπλανή συγκέντρωση) με σκοπό να υποβιβάσουν τι;

Την αντίδραση του λαού….

Ο στρουθοκαμηλισμός λοιπόν σε όλο του το μεγαλείο, ενώ οι αντιδράσεις συνεχίζονται κάνοντας λόγο για τι άλλο; …για αλλαγή της Ιστορίας.

Απάντηση

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.