Δημόσια Υγεία
Πανδημία Κέρδους
5 Νοεμβρίου 2017
thessaloniki-makedonia
Μακεδονία και Αντιδράσεις
24 Ιανουαρίου 2018

Ορίστε γιατί ήταν θέμα το “φύλλο” στην ταυτότητα…

strip-club

Μας έπιασε η μ@λ@κία και ξαφνικά θέλουμε να επιτρέψουμε τα ανεπίτρεπτα και επειδή κάποι@ θα βιαστεί να πει τι εννοείτε εδώ με αυτό, να αναφέρουμε το εξής.

…τα σύκα, σύκα και η σκάφη, σκάφη.

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε και όποιος δεν κατάλαβε ας απολαύσει τις φωτογραφίες στο τέλος του άρθρου, φυσικά και τα σχόλια επιτρέπονται, φυσικά και η δημοκρατία μας επιτρέπει να τα διαγράφουμε… απλό το πράγμα.

Τα ετερώνυμα έλκονται αγόρια και κορίτσια και τα ομώνυμα απωθούνται.

Λίγες ημέρες μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου από τα 15 ο Νίκος Καρανίκας πέρασε ένα ευχάριστο βράδυ στο μαγαζί που βρίσκεται στο Κουκάκι, στην οδό Ζαν Μωρεάς.

Ο πρωθυπουργικός σύμβουλος πόζαρε όχι με μια αλλά με πέντε διαφορετικές πρωταγωνίστριες του σόου που παρουσιάζεται στις «Κούκλες» κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Η παρουσία του σε ένα τέτοιο μαγαζί δεν αποτελεί, πάντως, κάτι παράδοξο για τον Νίκο Καρανίκα, ο οποίος έχει δηλώσει αρνητής στράτευσης, είναι αδιόριστος εκπαιδευτικός και σερβιτόρος, μέλος της ΚΝΕ, ιδρυτικό μέλος του Συνασπισμού και από τις αρχές του 2015 κατέχει θέση ειδικού συμβούλου στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού.

Εξάλλου ο ίδιος, πριν από τέσσερις ημέρες, αποθέωνε τον Αλέξη Τσίπρα για την ομιλία του στη Βουλή στην οποία υπερασπίστηκε τη διάταξη για την αλλαγή φύλου από τα 15 γράφοντας στο Facebook ότι τίμησε τη χώρα και τους αγώνες για αξιοπρέπεια.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.