Σεβάσου τον κόπο μας...και απενεργοποίησε τον add blocker

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Τα μαθηματικά και η στατιστική λένε ότι οι ζώνες στα αυτοκίνητα …σκοτώνουν σε ποσοστό 1% …αυτοί που αντιπροσωπεύουν το 99% και λένε ότι πρέπει να τις φοράμε κάνουν λάθος.

Το γεγονός ότι το 90.1% (στοιχεία 2015) όσων φορούν ζώνη, έχουν γλιτώσει από πολύ σοβαρό τραυματισμό επιβεβαιώνει τον παραπάνω ισχυρισμό. (διάβασέ το και 2η φορά για να το καταλάβεις).

Όσο για το γεγονός ότι η χρήση της ζώνης έγινε υποχρεωτική με νόμο αλλά συνεχίζουμε να θρηνούμε θύματα στην άσφαλτο σε ποσοστό πέραν του 90% από ανθρώπους που δεν κάνουν χρήση της ζώνης ….για μαγκιά ή απλή αντίδραση, λέει πολλά από μόνο του.

Η Ιατρική είναι η επιστήμη της στατιστικής επαλήθευσης….για να υπάρχουν ικανά δείγματα για 99% ασφαλή εμβόλιο θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 10 έτη… έχουν μείνει ακόμη 8, λίγο υπομονή και φτάσαμε….τώρα το γεγονός ότι στην συγκεκριμένη έρευνα έχουν πέσει μερικές ίσως και δεκάδες φορές περισσότερα κονδύλια από ότι σε μια κλασσική ιατρική έρευνα…ίσως επισπεύσει τον χρονικό ορίζοντα εύρεσης αποτελέσματος, όμως μέχρι τότε…εσύ σταθερός μην αλλάξεις γνώμη και μην προσπαθείς να κάνεις ότι σου λένε, δεν γνωρίζουν άλλωστε αυτοί.

Από τους μη εμβολιασμένους, αυτοί που έχουν υποκείμενα νοσήματα, κρυφά ή φανερά, γνωστά ή άγνωστα (άντε βρες ποιος ήταν αυτός που είχε κάτι και δεν το γνώριζε…ωχ ο γείτονας έπαθε ανακοπή; μα πως; μια χαρά ήταν ο άνθρωπος…ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε… μπα ο γιατρός δεν τον πρόσεξε, δεν είχε σε τίποτα να κάνει με τα 4 πακέτα τσιγάρα την ημέρα *όλη η παράνοια σε μια πρόταση) το μεγαλύτερο ποσοστό είτε θα αποκτήσει σοβαρότερα μόνιμα προβλήματα εφόσον νοσήσει από COVID-19 είτε δεν θα καταφέρει να ξεπεράσει τις τυχόν επιπλοκές, όπως δυστυχώς και όσοι δεν είχαν την ευκαιρία ακόμη και σε αυτά τα “υπό δοκιμή” εμβόλια που υπάρχουν διαθέσιμα.

Μια και μιλάμε για στατιστική πάρε και μερικά νουμεράκια … COVID-19 CORONA VIRUS PANDEMIC

Βέβαια, υπάρχει πάντα το ποσοστό αυτών που δεν ήταν να πάνε από COVID-19 αλλά από πνιγμό την ώρα που απολαμβάνουν την μπύρα του στην υγειά του κορόιδου που έκανε το εμβόλιο.

covid-19-deaths-20-12-2021
Όσοι έχουν εμβολιαστεί ακόμη και αν έχουν υποκείμενα νοσήματα, γνωστά ή άγνωστα (κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει απολύτως τίποτα) το μεγαλύτερο ποσοστό θα προχωρήσει χωρίς κανένα πρόβλημα στο επόμενο στάδιο και θα δει την πανδημία να τίθεται υπό περιορισμό…όπως κατάφεραν αρκετοί να δουν το AIDS να χάνετε γιατί στα όργια (παντού) έπαιρναν τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Αυτά τα ολίγα…και ο νοών…νοείτω

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar