Σεβάσου τον κόπο μας...και απενεργοποίησε τον add blocker

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Σχετικά με το Den Tin Palevo

Πριν από αρκετά χρόνια, η απόκτηση του ονόματος φάνταζε μια καλή επιλογή, dentinpalevo.com …η κατάληξη .com είχε περισσότερο το χαρακτήρα του να κάνουμε ίσως κάτι που δεν αφορά μόνο την Ελληνική γλώσσα και τα Ελληνικά δρώμενα. Με τον καιρό, από μια σελίδα που έγραφε ανέκδοτα αλλά και λίγη σάτιρα, η παρέα απομακρύνθηκε ένεκα και των καιρών καθώς είχε να ασχοληθεί με πράγματα που ήταν πολύ σημαντικά όπως η επιβίωση. Που χρόνος λοιπόν για να σκεφτεί κάποιος κάποιο ανέκδοτο ή κάτι αστείο και να το ανεβάσει…

Με τον καιρό η παρέα απομακρύνθηκε ένεκα και των καιρών καθώς είχε να λύσει ο καθένας από εμάς απίστευτα δύσκολα προσωπικά προβλήματα όπως σχεδόν και ο κάθε Έλληνας της μεσαίας τάξης …ή καλύτερα να πούμε, της πρώην μεσαίας τάξης.

 

 

…or something like this:

dentinpalevo.com

Υπάρχουν ακόμη αρκετά που θέλουμε να συμπληρώσουμε σε αυτό εδώ το κομμάτι του νέου DenTinPalevo τελεία COM και υποσχόμαστε ότι αυτή τη φορά θα το κάνουμε….

Ευχόμαστε σε όλους…καλή ανάγνωση και αν θέλετε να σχολιάσετε μην το καθυστερείτε…η ζωή είναι μικρή και η στιγμή που έφυγε…δεν επιστρέφει πίσω.

Σιγά σιγά επιστρέφουμε λοιπόν και προσπαθούμε να προσθέσουμε λίγο χρώμα στην ζωή μας, γιατί αυτό που μετράει δεν είναι το πόσο δύσκολη ή εύκολη είναι η ζωή, αλλά το πως την αντιμετωπίζουμε και εμείς έχουμε βαλθεί να την αντιμετωπίζουμε αρκούμενοι στα λίγα επιδιώκοντας τα περισσότερα χωρίς να χάνουμε όμως την ουσία της στιγμής.

This div height required for enabling the sticky sidebar