Σεβάσου τον κόπο μας...και απενεργοποίησε τον add blocker

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Πριν λίγες μέρες με προσκάλεσαν οι φίλες μου για μια βραδυά έξω, μια βραδυά για κορίτσια λοιπόν. Είπα λοιπόν στον άντρα μου ότι θα είμαι πίσω τα μεσάνυχτα, στην ουσία του υποσχέθηκα ότι θα επιστρέψω σπίτι μας πριν από τα μεσάνυχτα.

Οι ώρες με τις φίλες πέρασαν και τα σφηνάκια και τα διάφορα ποτά ερχόταν το ένα πίσω από το άλλο με πολύ ευκολία, η ώρα είχε πάει 3 το πρωί και ήμουν ήδη ζαλισμένη από το αλκοόλ.

Ξεκίνησα λοιπόν να επιστρέψω στο σπίτι και την ώρα που μπήκα μέσα, το ρολόι του τοίχου που έχουμε, άρχισε να χτυπάει 3 φορές.

Σκέφτηκα λοιπόν ότι ο άντρας μου μπορεί να είναι ξύπνιος και να με περιμένει, οπότε έκανα την φωνή του κούκου ακόμη εννέα φορές. Ήμουν αρκετά περήφανη για τον εαυτό μου γιατί είχα σκεφτεί μέσα στη ζάλη μου τη λύση αυτή για να γλιτώσω από όποια πιθανή αναστάτωση με τον συζυγό μου. Αν και ήμουν ήδη αρκετά μεθυσμένη, 3 φορές το ρολόι και 8 φορές εγώ μας κάνουν 12 χτύπους επομένως ήταν μεσάνυχτα.

Το επόμενο πρωί, ο άντρας μου με ρώτησε τι ώρα επέστρεψα, και του απάντησα χωρίς δεύτερη σκέψη, μεσάνυχτα. Δεν έμοιαζε ούτε ήταν τσατισμένος καθόλου. Οπότε σκέφτηκα, ότι γλίτωσα πολύ φθηνά χωρίς καμία φασαρία και στεναχώρια.

Τότε ήταν που είπε ότι, πρέπει να αλλάξουμε το ρολόι του σπιτιού. Τον ρώτησα γιατί και μου απάντησε.

Κοίτα…εχθές το βράδυ το ρολόι μας έκανε κούκου 3 φορές μετά είπε “σκατά” και έκανε κούκου άλλες 4 φορές, καθάρισε τον λαιμό του, έκανε ακόμη τρεις φορές κούκου, χαμογέλασε, έπεσε πάνω στο τραπέζι που πίνουμε τον καφέ μας, έκλασε και έπεσε για ύπνο.

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar