Σεβάσου τον κόπο μας...και απενεργοποίησε τον add blocker

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Το παιχνίδι το χάσαμε, ίσως γιατί ήταν στημένο (ή στυμμένο με λεμόνι) ή μας έστιψαν σαν λεμόνια, όμως πρέπει να βρούμε τρόπο να επαναφέρουμε την Ελευθερία μας!

Ζεις για να δουλεύεις…

και δυστυχώς αυτό αφορά την πλειοψηφία των Ελλήνων, αφορά όλους εμάς που πριν λίγα χρόνια αποτελούσαμε την μεσαία τάξη.

Η κυβέρνηση κάνει λόγο για κατώτατους μισθούς της τάξης των €850, για να δούμε όμως μέχρι που πηγαίνει ένα τέτοιο ποσό έναν Έλληνα του σήμερα.

Η λίστα που παραθέτω έχει τα πολύ βασικά και κινείτε με ασφάλεια και φυσικά πολύ σύνεση όσον αφορά τα κόστη, όπου σε αρκετές περιοχές της Ελλάδος, η θέρμανση κατά τους χειμερινούς μήνες με τα ποσά που υπολογίζω, σημαίνει πολύ κρύα βράδυα.

  1. Ενοίκιο 400€
  2. Ρεύμα 150€  (έχουμε αισίως φτάσει στα 550€ το μήνα …και ακόμη δεν ξεκίνησε)
  3. Θέρμανση 100€
  4. Αγορά τροφίμων (Super Market) 200€ (είμαστε πλέον στο τέλος του μισθού)
  5. 2 γεύματα από 5€ το γεύμα έχουμε έξτρα 300€ που δεν υπάρχουν
  6. Τηλέφωνο, Internet 50€ το μήνα φτάσαμε 1.200€ ( -350€ / μήνα)
  7. Ασφάλεια/Συντήρηση οχήματος 100€, φτάσαμε στα 1.300€  ( -450€ / μήνα)

Φτάσαμε όμως σε αυτό το ποσό και ακόμη δεν έχουμε προβλάβει να πούμε καλημέρα, δεν έχουμε βγει για έναν καφέ με έναν φίλο/η που να μιλήσουμε για σχέσεις γάμο παιδιά κλπ; (το πρόβλημα αυτό το λύνει η κυβέρνηση, φέρνει μετανάστες να αντικαταστήσουν τους χαμένους Έλληνες επιβάλοντας έτσι τον αφανισμό των Ελλήνων).

Φτάσαμε σε αυτό το ποσό και δεν έχουμε ντυθεί, δεν έχουμε πιει ένα καφέ στο χέρι, δεν έχουμε πάει έναν κινηματογράφο ή για ένα ποτό, δεν έχουμε αγοράσει ένα βιβλίο, δεν έχουμε πάρει δώρο στον/την σύντροφο, μάνα, φίλο, ανιψιά, βαφτιστικό, δεν έχουμε πάει στο γιατρό, στο φαρμακείο…και φυσικά ούτε λόγος για μια μέρα έστω διακοπές.

Ζούμε για να δουλεύουμε…όμως δυστυχώς όταν γίνεται εκλογική συγκέντρωση οι περισσότεροι είναι εκεί και χτυπάνε παλαμάκια. Είναι λίγο σαν να λατρεύουμε τον δήμιό μας, δεν το βρίσκεις τεράστια ύβρι αυτό;

Από την άλλη, καθημερινά βρισκόμαστε στα social media και αναλώνουμε εκεί αμέτρητο χρόνο, μια η τηλεόραση, μια τα social media, έχουμε γίνει εντελώς αποχαυνομένα και ανίκανα ανθρωπάρια, δούλοι του κάθε Μπουμπούκου που δείχνει το δάχτυλο στον Έλληνα που αναφέρω στα πιο πάνω ποσά, αλλά ο ίδιος δεν πληρώνει τα δικά του χρέη και δάνεια.

Ελληνική Οικονομία 2032
Ελληνική Οικονομία 2032

Πέντε συμμορίες, καρτέλ κυβερνούν εδώ και χρόνια την Ελλάδα και την οδηγούν στην καταστροφή βήμα προς βήμα. Το 2032 έρχεται και η περίοδος χάριτος των δανείων λήγει, όλο αυτό το διάστημα οι Ελληνικές κυβερνήσεις δεν έχουν κάνει τίποτα για να διορθώσουν την κατάσταση της Ελληνικής Οικονομίας, η πτώχευση είναι προ των πυλών και αυτή τη φορά θα χτυπήσει αλύπητα…αλλά αυτοί είναι προετοιμασμένοι για τους εαυτούς τους.

Κάποτε αναφερόμασταν στο σύνδρομο της Στοκχόλμης, ενώ σύντομα θα καταλάβουμε ότι είμαστε παγκοσμίως γνωστοί για το φαινόμενο του Έλληνα, το οποίο θεωρείται δύο φορές πιο επιζήμιο από το σύνδρομο της Στοκχόλμης.

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar