Σεβάσου τον κόπο μας...και απενεργοποίησε τον add blocker

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Μια πόλη μόνη τους οι υποψήφιοι, που μαζί σίγουρα θα μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο από το να προσπαθούν να μπερδέψουν τον κόσμο και να κλέψουν την ψήφο τους.

Ποιος όμως θα νοιαστεί για αυτό; Κανείς!

Δεν είναι κακό να νοιαστούμε εμείς, στην Ελλάδα βλέπετε, στη χώρα που γέννησε την Δημοκρατία και τον Πολιτισμό, έχουμε ακόμη τη δυνατότητα να πετάμε τα σκουπίδα κάθε τέσσερα χρόνια τουλάχιστον….

Στις εκλογές που γίνονται στις 26 Μαΐου 2019 έχεις ένα και μοναδικό δικαίωμα, να ψηφίσεις με γνώμωνα το καλό της χώρας που έχεις δανειστεί από τις επόμενες γενιές, για να έχουν τα παιδιά σου τη δυνατότητα να ζήσουν σε μια ελεύθερη χώρα που μπορεί να τους δώσει μια ελπίδα και ένα αύριο πιο καθαρό από αυτό που ζούμε σήμερα.

Είναι αλήθεια…κάθε 2η γενιά στην Ελλάδα έρχεται καταστροφή και αυτό γιατί; Γιατί πολύ απλά λαός που δεν θυμάται την Ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει.

Να το θυμάσαι αυτό…αύριο στις κάλπες, ψηφίζεις και αποφασίζεις για τις επόμενες γενιές, έχεις υποχρέωση λοιπόν να αποφασίσεις με γνώμωνα το καλό των παιδιών σου και όχι την δική σου ικανοποίηση.

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This div height required for enabling the sticky sidebar