Σεβάσου τον κόπο μας...και απενεργοποίησε τον add blocker

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Έχουν ήδη περάσει 10 και πλέον χρόνια από την κρίση των κροίσων και η κατάσταση στην χώρα δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν…μάλιστα οι φωνές που κάνουν λόγο για ναι στο ξεπούλημα σε όλα, πληθαίνουν, χωρίς όμως κανείς να καταλαβαίνει στα αλήθεια ποια είναι η ουσία ενός ξεπουλήματος.

Υπάρχουν γύρω μας χώρες στις οποίες αυτό το ξεπούλημα έγινε ήδη…αλλά κανείς από εμάς τους Έλληνες δεν θέλει να σηκώσει τα μάτια ψηλά και να δει, να δει ότι οι επιλογές του είναι υπεύθυνες για όλα όσα έχουν συμβεί στην Ελλάδα αλλά και όλα όσα θα συμβούν από εδώ και πέρα.

Στην γειτονική μας Ρουμανία, τα νερά έχουν πουληθεί, τα πετρέλαια επίσης…και η ζωή συνεχίζεται, ενώ μια και έχουν περάσει λίγα χρόνια από τότε που έζησαν την καταστροφή οι πολιτικοί της χώρας (επίσης ξεπουλημένοι…μάλιστα στις πρόσφατες εκλογές, επιτέλους κάποιος πήγε έστω και παραδειγματικά ή για λίγο στην φυλακή….) συνεχίζουν να κραυγάζουν (λιγότερο μεν) και να τάζουν λαγούς με πετραχήλια, έχοντας εξασφαλίσει όμως ότι το μεγαλύτερο αν όχι όλο τμήμα του πληθυσμού που θα μπορούσε να βοηθήσει, έχει φύγει εδώ και χρόνια από τη χώρα.

Τι γίνεται όμως; Υπάρχουν καλύτερες υπηρεσίες τώρα που πουλήθηκαν τα νερά ή φθηνότερα καύσιμα και πιο καθαρά; Το αντίθετο…ο λαός πληρώνει ξανά την απληστία των πλουσίων.

Η εταιρία που έχει την διανομή ζεστού νερού (βλέπε ΑΔΜΗΕ για την διανομή ρεύματος στην Ελλάδα) χρωστάει στην εταιρία που παρέχει το ζεστό νερό (βλέπε ΔΕΗ) και το αποτέλεσμα είναι οι διακοπές ζεστού νερού.

Τα καύσιμα είναι πιο ακριβά και από την Ελλάδα γιατί το κράτος θεωρεί και στην Ρουμανία, ότι είναι ένα πολύ καλό ‘σημείο’ αφαίμαξης των πολιτών.

…σου θυμίζουν κάτι όλα αυτά;

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This div height required for enabling the sticky sidebar