Σεβάσου τον κόπο μας...και απενεργοποίησε τον add blocker

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Το να ζεις με δυο συντάξεις και χωρίς πισίνα στην Ελλάς του 2019 είναι πραγματικά τραγικό… σκέψου άνθρωπε εσύ! ναι εσύ που διαβάζεις αυτή τη στιγμή τούτες εδώ τις αράδες πόσο τραγικό είναι αυτό που κάνεις σε ανθρώπους που έχουν παλέψει με νύχια και με δόντια για να έχεις εσύ σήμερα ένα λαμπρό μέλλον στο εξωτερικό…

Δεν θα έπρεπε η  βολή των Ελλήνων να επιτρέπει τέτοιου είδους τραγικές καταστάσεις και ήδη θα έπρεπε ο πρόεδρος της να έχει ξεκινήσει ειδική σταυροφορία για άπορους πρώην υπουργούς καταχραστές!

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πόσα βράδια αξημέρωτα έχουν περάσει αυτοί οι άνθρωποι, μέσα στα μπουζούκια με τα καλάθια τα λουλούδια να μεταφέρονται με φορτηγά, τις σαμπάνιες με βυτία και τα πούρα απευθείας με πτήση τσάρτερ από την Κούβα.

Πως τολμάμε εμείς οι κοινοί θνητοί να στερούμε από ένα τόσο ταλαιπωρημένο άτομο την δυνατότητα να μπορεί να προσφέρει τα πάντα στην οικογένειά του, ειδικά μετά από όσα σύμφωνα με την καταδικαστική απόφαση έκλεψε από όλους εμάς;

«Από τις δύο συντάξεις που παίρνει ο κ. Τσοχατζόπουλος – η μία του βουλευτού και η άλλη του πολιτικού μηχανικού/οικονομολόγου- του επιτρέπεται να παίρνει το ακατάσχετο ποσό, το οποίο είναι 1200 ευρώ από την εκάστοτε σύνταξη. Εκ των οποίων τα 1000 ευρώ καταβάλλονται κάθε μήνα για τα σχολικά δίδακτρα και τις σχολικές υποχρεώσεις του παιδιού μας»

Πάλι καλά δηλαδή….γιατί κάποιοι δεν μπορούν να πάρουν ούτε αυτά διότι τα ταμεία έχουν πτωχεύσει και αδυνατούν να πληρώσουν όλους όσους εργάστηκαν για αυτά τα φορτηγά με λουλούδια, τις σαμπάνιες και τα Κουβανέζικα πούρα.

«Αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα ο σύζυγός μου. Το θέμα είναι ότι προσπαθεί -γιατί είναι ένας πολύ εγωιστής και συγχρόνως πολύ υπερήφανος άνθρωπος – να μην το εξωτερικεύει τουλάχιστον τον χρόνο που βρίσκεται κοντά στο παιδί. Όμως είναι τόσο αντιληπτό το πρόβλημα, το οποίο έχει, που δεν περνάει απαρατήρητο. Είναι ένα θέμα που έχει να κάνει με κίνηση»

Επιβάλλεται πλέον ο Ελληνικός λαός να στερηθεί από αυτά που δεν έχει και να προστατέψει το ζεύγος Τσοχατζόπουλου και να φροντίσει να έχει ένα καλύτερο αύριο…όπως ακριβώς αρμόζει στον άνθρωπο που πάλεψε με τα θηρία για να έχει ο ίδιος ο λαός ένα καλύτερο μεθαύριο..γιατί το αύριο χάθηκε στη σκόνη.

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar