Σεβάσου τον κόπο μας...και απενεργοποίησε τον add blocker

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Τι να πει κανείς για αυτόν τον κόκκορα…δεν μιλάμε για τον κόκκορα τον ίδιο αλλά για αυτόν που έβαλε το δικαστήριο να ασχοληθεί με το πτηνό…και το πετηνάρι λες και δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα στον κόσμο και θα πρέπει ένα δικαστήριο στην Γαλλία να ασχολείται με το πότε λαλεί ο κόκορας.

Όμως, δυστυχώς, αυτή είναι η κατάντια της σημερινής κοινωνίας, αυτό έχουν καταφέρει οι έχοντες και κατέχοντες.

Ενθουσιασμένη, η Φεσό δήλωσε: «Εχω μείνει άφωνη. Πρόκειται για νίκη όλων εκείνων που βρίσκονται στην ίδια θέση με εμένα. Ελπίζω ότι η απόφαση θα αποτελέσει νομικό προηγούμενο. Ολοι, πλέον, προστατεύονται: οι καμπάνες της εκκλησίας, οι βάτραχοι… Γιατί να μην ψηφισθεί ο “νόμος του Μορίς” που θα προστατεύει όλους τους ήχους της υπαίθρου;».

Και πως να μην είναι ενθουσιασμένη όταν θα πάρει και ένα χιλιαρικάκι…€1.000 για να αφήσει τον κόκκορα που έτσι και αλλιώς είχε να κακαρίζει κάθε πρωί στις 06:30 ακριβώς!!! ( Που είσαι Μορίς…μην αργείς η ώρα φτάνει).

Ο Μπρινό Ντιονίς ντι Σεζούρ, συνταξιούχος αγρότης και δήμαρχος του χωριού Γκαζάκ της νοτιοδυτικής Γαλλίας, πρότεινε μια λύση για την πληθώρα παραπόνων για τους διάφορους θορύβους που παράγουν τα ζώα, ζητώντας από την κυβέρνηση να τα χαρακτηρίσει «εθνική κληρονομιά» και να τα προστατεύσει.

…έτσι γιατί μπορούμε, εσύ Μορίς;

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This div height required for enabling the sticky sidebar