Σεβάσου τον κόπο μας...και απενεργοποίησε τον add blocker

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

«Μετά την κρέμα Βυζαντινόν δεν φοβάσαι τίποτα» λέει ο βουλευτής και αρχηγός κοινοβουλευτικού κόματος Κυριάκος Βελόπουλος….και γιατί να μην τον πιστέψουμε;

Άλλωστε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έχει βρει την μυστική συνταγή για την κηραλοιφή την οποία εμπορεύεται από γνωστό κανάλι των Αθηνών μέσα στις χειρόγραφες επιστολές του Ιησού τις οποίες φυσικά έπαψε να πουλλάει γιατί τελείωσαν, ευτυχώς όμως είχε κρατήσει φωτοτυπία και έτσι ξέρει την συνταγή διότι αυτός και μόνον κατάφερε να συνεδέσει το παζλ του χάρτη των επιστολών.

Όπως αναφέρει στο σχετικό βίντεο;«Ο κοροναϊός είναι ένα θέμα. Με την Βυζαντινόν, αποτρέπετε κάθε μικρόβια από τα χέρια σας. Είναι φυσικό, φόρμουλα με βότανα μέσα. (Ευτυχώς τα βότανα συμπεριλαμβάνονται)

Μία επάλειψη θα κάνετε το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ. Μετά κάνετε 17 χειραψίες. Έχει μέσα ένα κοκτέιλ ουσιών. (πάλι καλά που το έχει μέσα το κοκτέιλ και έτσι δεν θα χρειαστεί να πιούμε και δεύτερο…)

Ούτε να φοβάσαι τον κορωναϊό. Ούτε τίποτα. Έχει από τα λίγα βότανα που είναι δυσεύρετα. Ούτε κορωναϊό, ούτε να φοβάστε ιώσεις, ούτε να φοβάστε τίποτα», λέει ο Κυριάκος Βελόπουλος μέσα από την εκπομπή του.  «Δεν υπάρχει καλύτερο προϊόν από αυτό εδώ. Αντιβακτηριακό για κορωναϊούς και λοιπά και δε φοβάσαι τίποτα», προσθέτει.

Δείτε το βίντεο από το 31ο λεπτό και μετά

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This div height required for enabling the sticky sidebar