Σεβάσου τον κόπο μας...και απενεργοποίησε τον add blocker

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Πολύ καλά κάνατε και δεν θέλατε το chip στο εμβόλιο όλοι μαζί…καλά βρε εντάξει θα τα βρούμε, το app όμως που θα δίνει στίγμα με ΤΚ …GPS / GPRS / 4G / 5G / 6G δεδομένα …και πολύ πιθανό η χρήση του να θεωρείτε και δωρεάν (δεν θα ανέβει το πάγιο των €89.99 που πληρώνετε ήδη για να μην σας παρέχουμε υπηρεσίες) θα το κατεβάσετε όλοι έτσι;

Δεν πιστεύω να είστε τίποτα ντεμοντέ και έχετε από τα παλιά εκείνα με τα κουμπιά ντε… και δεν πήρατε και εσείς το τελευταίο iPhone / SexPhone / Pantoufla Phone?

Ααα δεν θα τα πάμε καλά…επιδότηση νέας συσκευής τώρα…δωρεάν για αγορές συσκευών με Android / iOS / BackOS / Blak ή Vlak OS και δεν συμμαζεύεται ..

Βέβαια προσοχή…επειδή τελευταία η τεχνολογία supply chain cyber security (μην το ψάχνεις μάθε το έτσι …άλλωστε δεν θα το καταλάβεις) έχει βρει καινούργιες και καινοτόμες εφαρμογές, θα πρέπει να πάτε και εσείς να πάρετε το τελευταίας τεχνολογίας κινητό.

Ο λόγος,  εκτός από κάτι αριθμούς που λένε και καλά τα στοιχεία του έχουμε αλλάξει για να το κάνουμε πιο ασφαλές για εμάς ..μην μας βρει και κανένας κατά λάθος αλλά και την τεχνολογία με περισσότερα backdoors ...που μόνον οι αρχές έχουν το κλειδί …μαζί με κάτι kidy hackers από το Ισραήλ …την Μογγολία …την Κίνα …την Ιαπωνία …το Vietnam και ίσως και μερικούς ερευνητές που θα μας πουν κάποια στιγμή ότι υπήρχε security hole από το 1821 …και κάτι μήνες πριν ή μετά δεν έχει σημασία, είναι τα μόνα στα οποία λειτουργεί η εφαρμογή ( τς τς .. app το λένε μην κάνεις σαν αγράμματος).

Βέβαια χωρίς αυτή την εφαρμογή δεν θα μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το chip στην μάσκα που φοράς…τι είσαι από τους αρνητές της μάσκας; ….ε ρε εμβόλιο που σε περιμένει εκεί στην παραλία θα σου το καρφώσουν την ώρα που θα βγάζεις selfie με duck face κάνοντας χρήση της τεχνολογίας face unlock που διαθέτει το selfie…κοντάρι (σελφοκόνταρο ντε…α εις ντίπ α; )

Τι …μπερδευτήκατε και νομίζετε ότι όλο το παραπάνω είναι ανέκδοτο; …τα ανέκδοτα ήταν του Παπαδιαμάντη εδώ γράφουμε μόνο νέες εκδόσεις λογισμικού με καλύτερη κρυπτογράφηση μια και το ΑΙΝΙΓΜΑ έσπασε και κάτι θα πρέπει να κάνουμε κάπως θα πρέπει να καταφέρουμε και εμείς να βγάλουμε το ψωμί μας.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This div height required for enabling the sticky sidebar