Σεβάσου τον κόπο μας...και απενεργοποίησε τον add blocker

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Θα είμαι ο πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων λέει ο Κούλης με το 44% του εκλογικού σώματος να απέχει από τις εκλογές…ποσοστό που σε άλλες περιπτώσεις θα έπρεπε να σημάνει συναγερμό!

Ας είναι όμως…ας δούμε την ουσία του θέματος…αυτή τη στιγμή πρέπει όλοι μας, ο καθένας μας, να κοιτάξει τον διπλανό του που τονίζει με στόμφο ότι ψήφισε τον νικητή και να τον μαρκάρουμε όπως ακριβώς θα έπρεπε να είχαμε κάνει και όταν στις εκλογές βγήκε ο Σύριζα όπου το πρώτο διάστημα όλοι είχαν ψηφίσει Τσίπρα…μετά από ένα μήνα όμως κανείς δεν αναγνώρισε το λάθος του.

Για να ξέρουμε τελικά βρε αδερφέ αν σε αυτή τη χώρα η κυβέρνηση βγαίνει από τις κάλπες, από την αντίδραση ή απλά είναι προδιαγεγραμμένη….θεωρίες συνωμοσίας μπορεί, ίσως όμως και όχι.

Φαίνεται ότι στην Ελλάδα μας αρέσει να επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια λάθη τελικά…επιστροφή στο κατεστημένο και στην οικογενειοκρατία (όχι αυτό δεν σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν καλύτερος) και μέσα από την καρδιά μας όλοι ελπίζουμε και κυρίως ο απόδημος Ελληνισμός ότι η Ελλάδα κάποτε θα αποκτήσει ξανά τη θέση που της αξίζει στο παγκόσμιο βάθρο της αξιοπιστίας και του σεβασμού.

Η χώρα που έδωσε τα φώτα της στον κόσμο με τον πολιτισμό και την Δημοκρατία περνάει σε μια 2η δεκαετία αβεβαιότητας και καταστροφικών επιλογών. Ας ελπίσουμε κάποτε αυτό να σταματήσει.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This div height required for enabling the sticky sidebar