Σεβάσου τον κόπο μας...και απενεργοποίησε τον add blocker

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Καιρός μια που πλησιάζουν οι εκλογές να ξεκινήσει μια σημαντική κατηγορία σε αυτό εδώ το blog…Πολιτική!

Οι εκλογές πλησιάζουν και όπως όλα δείχνουν τα πράγματα για τον λαό πλησιάζει η επόμενη μέρα, μια μέρα που δεν θα είναι καθόλου ρόδινη όσο και αν προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι η παρούσα κυβέρνηση με την ελπίδα ίσως να σώσει και μερικά ψηφαλάκια….

Περισσότερο εντύπωση όμως προκαλούν δηλώσεις της αντιπολίτευσης που επίσης διώχνουν (πιθανόν) ψηφαλάκια…ίσως βέβαια αν το δει κανείς από μια διαφορετική οπτική γωνία, μπορεί τελικά να μας λένε την αλήθεια ξέρεις, να δηλαδή, ότι έρχονται 7μέρες την εβδομάδα εργασία, τέλος στις συντάξεις (δεν θα λαμβάνει ο λαός…αυτός μόνο θα πληρώνει πλέον) και άλλα τέτοια όμορφα.

Ποιος όμως είναι αυτός που λέει ότι οι συντάξεις θα πρέπει να κοπούν ακόμη περισσότερο; Είναι κάποιος που από δημοσιοκάφρος κατέληξε στην πολιτική σκηνή με αντάλλαγμα να αλλάξει όλα όσα έλεγε …ως δημοσιογράφος.

Οι συντάξεις στην Ελλάδα είναι υψηλές (υποθέτω αναφέρεται σε συντάξεις σαν τη δική του ή των πολιτικών γιατί ο μέσος Έλληνας ξέρει ότι του μένει πολύ μήνας μετά το τέλος της σύνταξης ή και του μισθού), οι περικοπές των συντάξεων που έπρεπε να γίνουν από 01/01/2019 ήταν και είναι αναγκαίες. Δεν μπορούμε να δεσμευτούμε ότι δεν θα κόψουμε εκ νέου τις συντάξεις, αν η Ν.Δ. γίνει κυβέρνηση.

Δεν είναι όμως μόνο η αντιπολίτευση που μας έχει μπερδέψει με όλα όσα λέει (και δεν μας αρέσουν ως λαό) είναι και η κυβέρνηση που από την μια δίνει επιδόματα και από την άλλη ανακοινώνει πράγματα ….Πέραν του Μακεδονικού που αν τελικά οι Έλληνες είναι σόφρων λαός θα πρέπει να σκεφτούν ξανά και ξανά πριν την κάλπη, όπως π.χ. την περίπτωση να μπει η Τουρκία στην Ε.Ε. …δεν μας φτάνει που έχουμε τόσα προβλήματα μαζί τους, να τους ανοίξουμε και την πόρτα;

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This div height required for enabling the sticky sidebar