Σεβάσου τον κόπο μας...και απενεργοποίησε τον add blocker

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Κλείνει η ψαλίδα, ανοίγει η ψαλίδα…κούρεμα βρωμάει παίδες, δεν νομίζω ότι είναι εκλογικά αποτελέσματα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.

Και πως να είναι;

Ο ΤΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που πολεμούσε στους δρόμους (μαζί με τον αγωνιστή των δρόμων όπως τον αποκαλλεί η Die Welt ο οποίος μετατράπηκε σε ηγέτη Αλ6 Τσίπρα).

Το κόμμα που πούλησε την Μακεδονία, τις συντάξεις, την εργασία…..και μας πήγε στον εργασιακό μεσαίωνα…εκτός και αν κανείς νομίζει ότι όλα όσα έκανε θα βοηθήσουν την Ελληνική Οικονομία να πάρει ξανά μπροστά…. this? Last Year.

Προς το παρόν…δίδει επιδόματα για να συντηρήσει μια μεσαία τάξη που βρίσκεται δεν βρίσκεται εν ζωή, που της έκδοψε σχεδόν τα πάντα, την γονάτισε, την έκανε να πεινάει και να πάρει τους δρόμους για μια καλύτερη ζωή σε κάποια άλλη χώρα είτε της Ε.Ε. είτε ακόμη πιο μακριά.

Και από την άλλη έχουμε την Αντιπολίτευση

Μια αντιπολίτευση που ενώ πανηγυρίζει ότι θα κερδίσει τις εκλογές, αφήνει να διαρρέουν διάφορα τρελά και παράλογα (παράλογα ακούγονται στα αυτιά μας…στα δικά τους είναι ίσως ήδη ελλημένες αποφάσεις από τα κέντρα αποφάσεων που αποφασίζουν για την τύχη μας).

Δεν μιλάει κανείς όμως, για την κατάσταση της Οικονομίας, για τα προβλήματα που δημιουργεί ο Ερντογάν, για την εισβολή που δέχεται η Κύπρος μας, για την Ισλαμοποίηση της κοινωνίας μας….δεν μιλάει κανείς για τα πραγματικά προβλήματα της χώρας και των Ελλήνων.

Άλλωστε…τις δημοσκοπήσεις οι πολίτες έχουν πάψει εδώ και καιρό να μην τις εμπιστεύονται (εδώ κοντεύουν να πάψουν να πιστεύουν στα αποτελέσματα της κάλπης) και να τις τρολάρουν ως συμμετέχοντες…σε βαθμό που κανένας αλγόριθμος στη στατιστική δεν μπορεί να υπολογίσει ποια την αλήθεια ή το ψέμα….γιατί μήπως στην πολιτική μπορεί;

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This div height required for enabling the sticky sidebar