Σεβάσου τον κόπο μας...και απενεργοποίησε τον add blocker

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

..με την Τζένη την ωραία!!!

Αυτά τραγουδούσαμε κάποτε, τώρα φαίνεται ότι οι εισαγγελείς μας απαντούν με ακόμη χειρότερα περιστατικά …γιατί απλά μπορούν!

Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς γιατί αυτή η εικόνα κάνει τον γύρο (όχι με πί(τ)α) του διαδικτύου μετά από το αμφιλεγόμενο Gay Parade ….αλήθεια ένα straight Parade πότε θα δούμε;

Αν λοιπόν, αυτό θεωρούμε, εξέλιξη (τρομάρα τους) τότε νομίζω ότι έχουμε πάψει να είμαστε κοινωνία και επιστρέφουμε άνετα στα δέντρα με τις μπανάνες…απλά οι μπανάνες πλέον έχουν και άλλη χρήση!!!

Με τις υγείες σας λοιπόν, είτε είστε ομοφοβικοί είτε θεωρείτε εαυτόν αποτέλεσμα υγιούς εξέλιξης, θα προτιμήσω να διδάξω κάτι πιο ανθυγιεινό από αυτό που η σημερινή σάπια πολιτική σκηνή προσπαθεί να επιβάλει..την ώρα που τρώει μπανάνες στα δέντρα!

Αν δεν υπάρξει έστω και μια καταδίκη λοιπόν για αυτό το αίσχος το οποίο προσβάλει (είτε άνδρας είτε γυναίκα είτε ετερόφυλος είτε ομοφυλόφιλος) τους νόμους…τότε ας μην ελπίζει το δικαστικό σώμα στην Ελλάδα να έχει καμία ισχύ….περνάμε στη φάση ζούγκλα ..me tarzan you jane…let’s fuck.

Γεια σου κυρ…Εισαγγελέα

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This div height required for enabling the sticky sidebar