Σεβάσου τον κόπο μας...και απενεργοποίησε τον add blocker

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Πάει λοιπόν και αυτή η ευκαιρία…τι και αν ακόμη και τα πρόβατα μπήκαν στην κάλπη να ψηφίσουν ο Έλληνας είναι σε λήθαργο βαρύ…και δύσκολα θα ξυπνήσει από εκεί που  βρίσκεται.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν η χώρα θα οδηγηθεί μετά τις Περιφερειακές εκλογές σε Εθνικές εκλογές και το πιο πιθανό αποτέλεσμα τη στιγμή που γράφονται αυτές οι αράδες είναι ότι θα φύγει ο Αλ6ης και θα έρθει ο Κούλης…τώρα αν αυτό σημαίνει κάτι καλό για την χώρα δεν ξέρω πως μπορούν να το δουν όσοι ακόμη Έλληνες μένουν σε αυτή γιατί οι νέοι άποικοι δεν ενδιαφέρονται για το ποιος θα τους κυβερνήσει αλλά ποιος θα δώσει τα περισσότερα.

Θα μου πείτε…ε και τι έγινε με αυτό; και οι Έλληνες έτσι θα έπρεπε να είμαστε (αρκετοί δε είναι…και κοιτούν καθαρά και μόνον την τσέπη τους). Όμως αυτό δεν μας κάνει σοφούς και σωστούς….μας κάνει απλά τυχοδιώκτες και αποδεικνύει την έλλειψη ευθύνης αλλά και αγάπης για τις επόμενες γενιές…..

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This div height required for enabling the sticky sidebar