Σεβάσου τον κόπο μας...και απενεργοποίησε τον add blocker

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

– Αν τσιρίζεις για 8 χρόνια, 7 μήνες και 6 μέρες, θα δημιουργούσες ηχητική ενέργεια που θα αρκούσε για να ζεστάνεις μία κούπα καφέ! (Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο!)

– Ο οργασμός από ένα γουρούνι κρατάει 30 λεπτά!!!! (Στην επόμενη ζωή μου, θέλω να είμαι γουρούνι !)

– Αν χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο, χρησιμοποιείς 150 θερμίδες την ώρα. (Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι…. Στην δουλειά ίσως;

Εν τω μεταξύ, ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω το θέμα με το γουρούνι…)

– Ο ποιο δυνατός μυς στο σώμα μας, είναι η γλώσσα. (…μμμμ πολύ ενδιαφέρον 😉 )

– Το γατόψαρο, έχει πάνω από 27.000 γευστικές απολήξεις. (Τώρα τι είναι ΤΟΣΟ νόστιμο στον πάτο της λίμνης… ποιος ξέρει!)

– Οι ψύλλοι μπορούν πηδήξουν 350 φορές το μήκος του σώματός τους. Είναι σαν να πηδάει ένας άνθρωπος ένα ολόκληρο γήπεδο ποδοσφαίρου! (30 λεπτά οργασμός…. Το φαντάζεστε; Και γιατί μόνο τα γουρούνια?)

– Το αρσενικό “αλογάκι της Παναγιάς” δεν μπορεί να εκσπερματώσει όσο το κεφάλι του είναι συνδεμένο ακόμα με το σώμα του. Έτσι το θηλυκό, τον βοηθάει την κατάλληλη στιγμή, αποκεφαλίζοντάς τον. (“-Αγάπη μου, τελειώνω τώρα, ναι, ναι, ναι… Τι κάνεις αγάπη μου; …Μη το κεφάλι μου… πονάει…”  ….τελικά πολύ τυχερά τα γουρούνια ε;)

– Μερικά λιοντάρια, ζευγαρώνουν 50 φορές την ημέρα… (Εγώ πάντως εξακολουθώ να θέλω να είμαι γουρούνι στην επόμενη ζωή μου! Προτιμώ την “Ποιότητα” από την “Ποσότητα”)

– Το μάτι της στρουθοκαμήλου είναι μεγαλύτερο από τον εγκέφαλό της. (Ξέρω κάποιους φίλους που έχουν το ίδιο πρόβλημα!)

– Τα χρυσόψαρα δεν έχουν εγκέφαλο (Και τέτοιους φίλους έχω!)

Μετά από όλες αυτές τις έρευνες, ένα πράγμα έχω να πω: ΤΥΧΕΡΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!!!!

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This div height required for enabling the sticky sidebar